Änglatrumpet. - bultar.blogg.se

bultar.blogg.se

Änglatrumpet.

Publicerad 2018-03-02 00:45:01 i Livet,

(null)

En sommar strosade jag runt på den vackra ön Capri. Åkte båt på modigt vis från Sorrento ut till ön som visade sig vara en sällsynt pärla. Jag fick aprikos änglatrumpet av en dam som bott på ön hela sitt liv.

Jag har tålmodigt, envist, modigt och stolt rest mig fri.

Ingen kan ta Capri, styrkan, viljan eller min längtan ifrån mig.

Jag är inte den som skriker högst i rummet men jag vet hur man markerar och ser om sitt revir. Min själ sätter inte bitterheten sina käftar i.

När jag ser mig omkring, lite undrande, på dom kritiker som anser så mycket men åstadkommer så litet, känner jag att jag valt så rätt jag bara kan.
För jag gjorde allt det där alla andra kommer att säga att dom inte hann.

Jag är inte en person som vilar tryggt under ursäkternas vingar. Jag är en doer. En som lever. För jag vill verkligen känna att jag levt mitt liv.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lycklig visionär som tror på att leva sin dröm, mot alla odds!

Ambitiös och glad människa som älskar livet! En innovativ kvinna med stora visioner och nära till skratt. På fritiden skriver jag böcker, läser böcker, tänker på böcker. Egen företagare sedan januari 2016. Ger ut böcker och designar smycken. Jag drömmer om att en vacker dag besöka lejonen i Afrika, få vara frisk och att dom jag älskar får må allra bäst. Jag älskar att vara barfota och drömmer om en värld i total frihet. Kontakt eller beställning samt frågor: bultarbocker@gmail.com Kram och kärlek

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela