Perfektion. - bultar.blogg.se

bultar.blogg.se

Perfektion.

Publicerad 2018-02-25 22:51:42 i Livet,

I ett samhälle som är så ytligt som det är idag, är det svårt att bli sedd.
I en hierarki vi skapat, där vinnarna skrålar högt, vad händer med den som helst lyssnar?

I ett samhälle som både presterar på topp och konsumerar för flera generationer framåt,
vart får den enkla människan plats?
Var slänger vi alla långsamma själar, dom gamla?

I ett samhälle med så stora krav är det inte lätt att sticka ut på något vis alls. Alla vill ju vara med, på ett eller annat vis. Borde få vara med, utan långa kravlistor, utan i all sin enkelhet, sann människa rakt igenom.
Ja, jag tycker verkligen att vi ska få inte enbart vara oss själva, utan också vara nöjda med det vi åstadkommer.

I ett samhälle där man inte har tillräckliga resurser för dom som inte är friska så skapar vi ett oerhört stort och farligt utanförskap. Jag tror inte på utanförskap. Jag tror på tillhörighet, värdighet, kärlek och gemenskap.

I en värld där alltför många strävar efter perfektion så brister det för många på vägen. För perfektion finns egentligen inte. Vi föddes inte för att ha perfekta instagramkonton och jämföra ihjäl oss. Jag tror att vi blir sjuka för att vi inte förstår att nätet inte bara öppnar upp sociala portar utan att den sortens "gemenskap" tar bort det verkliga mötet. Jag tror att det verkliga mötet är otroligt viktigt för oss människor.

Att mötas. Tala om livet. Om drömmar. Om besvikelser. Att dela det här fantastiska och bitvis utmanande livet. Det är tillsammans vi gror, även om vi väljer olika vägar.

Perfektion. Jag har förr bejakat det ordet men nu för tiden är det utsuddat från min vokabulär. Sista tiden har jag fattat en del beslut som jag förr aldrig kunnat stå rakryggad inför. Jag släpper allt och lyssnar till mitt hjärta. Där i finns all trygghet jag behöver. Det eller jag, jag är långt ifrån perfektion ändå känns det mesta perfekt.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lycklig visionär som tror på att leva sin dröm, mot alla odds!

Ambitiös och glad människa som älskar livet! En innovativ kvinna med stora visioner och nära till skratt. På fritiden skriver jag böcker, läser böcker, tänker på böcker. Egen företagare sedan januari 2016. Ger ut böcker och designar smycken. Jag drömmer om att en vacker dag besöka lejonen i Afrika, få vara frisk och att dom jag älskar får må allra bäst. Jag älskar att vara barfota och drömmer om en värld i total frihet. Kontakt eller beställning samt frågor: bultarbocker@gmail.com Kram och kärlek

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela