bultar.blogg.se - february 2018

bultar.blogg.se

Just another day without you.

Publicerad 2018-02-14 23:53:21 i Livet,

(null)

Jag saknar henne något så vansinnigt mycket.
Håller mig nära skogen. Det enda som fungerar, balansen, stigarna kontra motorvägens brus.

Och jag har letat i alla vrår men hon är inte där.
Hon är inte här.

Jag saknar henne så otroligt mycket.

Hon har sprungit så många marathon att hon till slut sprang sig vilse.
Men jag vet att hon finns där någonstans, 
bortom ondskan och den egoistiska andan i den här samtidigt så oerhört vackra världen.

Och det är tomt.
Saknar henne så mycket att varenda del i mig gör ont.


Allt jag drömde om.

Publicerad 2018-02-11 18:26:58 i Livet,

(null)

När jag ser genom tiden jag tillryggalagt så har jag mot alla odds alltid kunnat skapa oaser av trygghet i mitt inre känsloliv.

Minns hur jag om sommaren låg på mormors altan, vid det gula och mest fantastiska huset jag visste, och bara lyssnade.
Lyssnade till alla djur som flög runt i sommarvindar, kisade mot den ståtliga solen, och lyssnade på dansbandsklassiker.

När jag ställs inför utmaningar så ser jag att den där känslan, på just den altanen, är mitt ess i rockärmen. Ett inre lugn och trofasthet som jag alltid bär med mig och kan plocka fram vid behov.

Mitt liv är på väg att förändras. Jag är redo att kompromissa och bo på vägen dit där jag slutligen vill hamna. Jag är redo för att bryta mig loss och skapa en vardag jag trivs i. Det är dags att vara modig. Att leva sitt liv utan att påverkas av allt tissel och tassel.
På min själsliga altan finns det inte utrymme för sådant.

Och jag är genuint glad över att jag står trygg i både solsken och regn. När jag ser tillbaka på mitt liv så ser jag att det rustat mig i de utrustningar jag behövt och behöver. Och jag vet att den dagen det är dags att ta farväl så kommer jag känna att jag verkligen levt mitt liv. Jag är väldigt tacksam för det.
För jag tycker att det är en avsevärd skillnad att kliva upp om morgonen för att man måste, och att det ligger en helt annan känsla i att stiga upp för att man vill.

Om några månader drar förändringen igång. Portar öppnas och jag ser mycket möjligheter och stor potential. Framförallt ser jag fram emot en kopp te på en solig altan, med daggen som doftar vackert i gräset. 

Och jag kommer att gå en annan väg än många vill att jag ska. Men jag vet ingen annan väg än att lyssna till mitt inre. Alla människor stannar inte på samma plats ett helt liv. Det är jag glad för.

Snart lägger jag mig tillrätta på en ny altan, med samma hjärta. Med trygghet, tillit och ro. Det var allt jag drömde om som liten tjej. Och jag fick det att hända, för att jag envist gick mina steg oberoende av min omvärlds åsikter. Man måste få lära sig av sina egna fel precis som sina segrar. 

Nu ska jag stillsamt men bestämt fortsätta den här vackra vandringen på jorden. Jag får aldrig nog. Slutar aldrig att hänföras. Kommer alltid att vara nyfiken och sökande. Vackert. Livet är så vackert.

Liknande inlägg

Där går en ängel.

Publicerad 2018-02-02 23:36:35 i Skriverier & Tankar,

(null)


Där går en ängel,
iklädd krispiga vintertäckta vingar.
Snöyr och fullt levande,
nästan som i blom.
Men det är inte sommar än.

Där flyger en ängel,
högt och modigt uppe bland trädkronornas isiga men vackra toppar.
Livsglad och trygg,
nästan som vårspring i benen.
Fast det finns inga vitsippor än.

Där går en ängel förbi,
bärandes på kärlek och vilja.
Stark och vacker,
drömsk som i din favoritsaga.
Men du är inte där än.

Där går en ängel.
Hon väntar på dig.

Om

Min profilbild

Lycklig visionär som tror på att leva sin dröm, mot alla odds!

Ambitiös och glad människa som älskar livet! En innovativ kvinna med stora visioner och nära till skratt. På fritiden skriver jag böcker, läser böcker, tänker på böcker. Egen företagare sedan januari 2016. Ger ut böcker och designar smycken. Jag drömmer om att en vacker dag besöka lejonen i Afrika, få vara frisk och att dom jag älskar får må allra bäst. Jag älskar att vara barfota och drömmer om en värld i total frihet. Kontakt eller beställning samt frågor: bultarbocker@gmail.com Kram och kärlek

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela